Catering

 

Prima eten en drinken; “zoals wij het zelf geserveerd zouden willen hebben”. Dit is waar wij voor staan.

Zalencentrum Het Kompas is voorzien van een goed geoutilleerde keuken waar smakelijke gerechten worden bereid. Wij hebben geen menukaart zoals in een restaurant of in een eetcafé gebruikelijk is.
Het Kompas is een zalencentrum waarbij de catering met u wordt afgestemd. Dit wil zeggen dat we samen met u de invulling van de catering bepalen, waarbij we ook rekening houden met eventele diëten en allergieën van u en uw gasten.

Om een indicatie te geven van de mogelijkheden en het prijsniveau, onderstaande opgave.

Vergaderingen

Koffie en theewater worden vlak voordat de vergadering begint in thermoskannen neergezet in de betreffende zaal. Per vergadering gaan wij uit van 2 kopjes koffie en/of thee per persoon. De catering kan uitgebreid worden met koek, fris en/of alcoholische dranken en borrelhapjes.

Warme en koude dranken  
 
Filterkoffie en thee
Koffiesoorten van verse bonen (v.a.)
€ 2,00 per kopje
€ 2,50 per kopje
  Frisdrank € 2,25 per flesje
  Jus d'orange € 2,50 per flesje
  Fristi/Chocomel € 2,70 per flesje
  Bier Jupiler/Hertog Jan € 2,70 / € 2,90 per glas 
  Wijn € 3,25 per glas
  Binnenlands gedistilleerd (v.a.) € 3,75 per glas
Koek  
  Cake € 1,40 per plak
  Koek (vanaf) € 0,80 per plakje
  Gebak gesorteerd (vanaf) € 3,80 per stuk

Vergaderlunches

De samenstelling van de lunch vindt in overleg plaats. Een standaard lunch bestaat uit soep, rauwkostsalade, harde en zachte broodjes, vleeswaren, kaas, zoet beleg, boter, een warme snack en fruit. U kunt ook kiezen voor belegde broodjes. Kortom: de keus is aan u.

  Standaard lunch € 16,00 per persoon
  Kopje soep €   3,75 per kop
  Belegd broodje €   3,50 per broodje
     

Hapjes, diners en buffetten

Als u een feest wilt geven dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Op basis daarvan wordt er vrijblijvend een offerte gemaakt.
Wij verhuren zalen en verzorgen graag voor u de catering. Het is niet mogelijk dat u een zaal huurt en zelf de catering verzorgt. Zelf etenswaren meebrengen is dus niet toegestaan.