Wie zijn wij

In juli 2014 ben ik gestart met de exploitatie van Zalencentrum Het Kompas. Vanaf mijn middelbare school heb ik gewerkt in de bedrijfs- en partycatering, hotellerie en de facilitaire dienstverlening.
Alle aspecten die ik door de jaren heen heb geleerd op het gebied van operationele dienstverlening en management komen mooi van pas in mijn dagelijkse werkzaamheden in Het Kompas.
Bekijk mijn volledige profiel op www.linkedin.com

Bij grote bijeenkomsten en partijen roep ik de hulp in van mijn vaste oproepkrachten. Over het algemeen verzorgen zij dan de bediening en sta ik in de keuken om te koken.

Naast mijn werkzaamheden in Het Kompas werk ik ook als parttime koster voor de Protestantse Gemeente Smilde. Deze gemeente maakt gebruik van de Koepelkerk die naast Het Kompas is gelegen. Daarbij zijn de leden van de Protestante Gemeente zeer regelmatig te gast in Het Kompas.

Wij genieten ervan als de gasten na hun bijeenkomst in Het Kompas en/of De Koepelkerk tevreden vertrekken. Inhoudelijk kunnen wij de bijeenkomsten niet beïnvloeden maar wij kunnen er wel voor zorgen dat de voorzieningen in orde zijn. Het is fijn dat wij met ons bedrijf kunnen bijdragen aan een geslaagde bijeenkomst.