Dansvoorstelling City Thoughts

zaterdag, 2 juli, 2016 - 19:30

Op zaterdagavond 2 juli is er in het Kompas een bijzondere bijeenkomst voor de jeugd. Op die avond zal n.l. een dansvoorstelling speciaal voor en door jeugd verzorgd worden met als titel; “City Thoughts”. Deze voortelling wordt verzorgd door de kwartiermakers van het Danskwartier van Stichting DANSHUIS NOORD.

Jonge dansers geven hun kijk op de drukte, de gebeurtenissen, de wervelingen en de grootsheid van de stad weer, in een dansvoorstelling alles onder leiding van het Artistieke Team bestaande uit bekende jonge dansers en zangers zoals : Selmar Jurian van Hinte – Christel Kroese – Ken Molineux en Michel Velt.

Dus wil je een leuke avond meemaken en horen en zien hoe de hedendaagse jeugd aankijkt tegen alle gebeurtenissen in de grote stad, waar je misschien zelf nu of binnenkort al heengaat voor studie of werk., mis deze avond dan niet.

De entreeprijs past volgens ons wel bij de zakgeldnorm en er wordt als extra gezorgd voor een bij het thema passend hapje (inclusief). Mocht het toch te veel zijn voor jou budget, wie weet willen ouders, grootouders je helpen door de entree cadeau te doen voor je inzet in het afgelopen (school)jaar.

Geef het door aan je vrienden en vriendinnen en geef je snel op via: info@kompassmilde.nl